Grafisch Atelier Minnigh werkt zonder structurele subsidie. De kosten zoals de huur van de ruimte en onderhoud aan de persen wordt betaald uit de bijdragen van de sleutelhouders en inkomsten van o.a. de strippenkaarten. Omdat alles duurder wordt, zijn wij ook genoodzaakt onze prijzen aan te passen.

Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan Grafisch Atelier Minnigh.

Open inloop

Gezamenlijk maar individueel aan grafiek werken.

Dinsdag van 20:00 tot 22:30 uur
Donderdagochtend van 10:00 tot 12:30 uur.

Een strippenkaart voor 5x een open inloop kost € 60,- en is 6 maanden geldig. Meld je hier aan voor de open inloop. Dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen. Je krijgt dan uitleg over de werkwijze in het atelier.


Tijdens de open inloop kan je natuurlijk aan de aanwezige sleutelhouder vragen stellen over de druktechnieken, maar het is niet de bedoeling dat het (bijna) een instructieles wordt (we willen zelf ook graag drukken). Heb je de druktechniek nog niet in de vingers of is het heel erg ver weggezakt? Kom gerust kennismaken, begin alvast met een eenvoudige techniek en meld je aan voor een opstapcursus.

Kennismaken

Twijfel je of het wat voor je is of wil je eerst kennismaken en de ruimte bekijken? Meld je dan aan voor de open inloop en geef aan dat je kennis komt maken

Abonnementen

Sleutelhouder: vrij toegang (24/7) tot het atelier
€ 50,- per maand (incl. BTW, min. 1 jaar).

Vriend Worden

Draagt u Grafisch Atelier Minnigh een warm hart toe, maar hoeft u zelf niet zo nodig (meer) te drukken?

Wij zien u graag als vriend. Wij zijn heel blij met een maandelijkse of eenmalige donatie. Voor meer informatie of om een afspraak te maken mail naar info@grafischatelierminnigh.nl