Steun Grafisch Atelier Minnigh

Word vriend van Grafisch Atelier Minnigh of doe een donatie. 

Grafisch Atelier Minnigh is een stichting zonder winst oogmerk. Wij zijn geheel afhankelijk van de contributie van leden en van inkomsten van workshops en masterclasses. Omdat de laatste in tijden van lockdown niet plaats kunnen vinden willen wij onze vriendenkring uitbreiden. Op die manier kunnen we onze werkplaats in stand houden maar kunnen we ook straks na de lockdown weer interessante activiteiten gaan organiseren.

Vriend worden van Grafisch atelier Minnigh op twee manieren. Word je vriend voor € 50,- per jaar dan krijg je de speciaal voor deze gelegenheid ontworpen en gedrukte vriendenprent “Alles komt goed“. Een legodruk naar de actie van een van onze leden Basch. Vrienden ontvangen daarnaast de nieuwsbrief en worden uitgenodigd voor een vriendenevenement dat we jaarlijks gaan houden.

Word je vriend voor € 100 dan krijg je uiteraard ook de  vriendenprent “Alles komt goed”,

Daarnaast krijg je ook een klein grafisch werk van de leden van Grafisch Atelier Minnigh. Hiernaast zie je de vriendenprent en voorbeelden van de werken die beschikbaar zijn voor de € 100,- vrienden.

Met een eenmalige donatie zijn we ook heel blij.

Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op.Je kunt het bedrag overmaken op :

Stichting Grafisch Atelier Minnigh
Schiemond 20-22
3024 EE Rotterdam
IBAN: NL95 SNSB 0772 6328 39

Leave a Reply

Your email address will not be published.